Wie is SushiSjoerd

Mijn naam is Sjoerd Manuel. Ik ben geboren in het jaar 1983 in Deurne. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als sushi kok bij 3 verschillende bedrijven in de volgende plaatsen: Haarlem, Purmerend, Amsterdam, Schijndel, Eindhoven.

Door mijn werkervaring bij diverse bedrijven heb ik de fijne kneepjes van het sushi vak geleerd.

Na enkele jaren weg geweest te zijn uit Deurne ben ik in 2013 samen met mijn vrouw en dochter (dit zijn anno 2020 inmiddels 3 dochters) weer in Deurne gaan wonen. Vanaf dat moment kreeg ik de vraag of het geen idee zou zijn om in Deurne “iets” met sushi te gaan starten. Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om een sushi bezorgservice te gaan starten omdat het maken van sushi toch echt mijn passie is!

Na wat navraag gedaan te hebben bleek het zelfs mogelijk te zijn om vanuit huis mijn sushi’s te bereiden in een professioneel omgebouwde keuken en een bezorgservice te kunnen starten. Zo gezegd zo gedaan.

Wat ik belangrijk vind is het verblijden van de sushi liefhebber met vers gemaakte sushi die met liefde en passie wordt bereid! Daarnaast werk ik uitsluitend met verse ingrediënten die ik zelf inkoop, zodat ik altijd de beste producten heb.

Sinds de start in april 2015 zijn we inmiddels gegroeid en werd de ruimte thuis te klein. Het werd daarom tijd om op zoek te gaan naar een geschikte bedrijfslocatie. Gelukkig hebben we deze gevonden aan de Zeilbergsestraat 90A in Deurne. Hier hebben we onze deuren geopend vanaf 14 maart 2019.

Wij werken hier met een team  bestaande uit koks, bezorgers en telefonistes om jullie te voorzien van de lekkerste sushi en de beste service.ENJOY THE PASSION!

Al onze sushi’s worden met de grootste zorg bereid en we bieden u altijd verse producten aan. Daarom zijn onze producten gezond en heerlijk van smaak.

Onze menukaart bestaat uit diverse soorten sushi’s met verse vis of vlees en groenten. Dus voor ieder wat wils! 

De sushi wordt bij u thuis bezorgd en het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen.  Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u uw voorkeur voor tijd doorgeven. Onze sushi’s worden vers gemaakt wat enige voorbereiding vergt dus mocht het onverhoopt niet lukken om op de aangegeven tijd te bezorgen dan nemen wij contact met u op. 

Heeft u een borrel of een feestje? Bel 06-27374174 en neem contact  met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

SushiSjoerd 5 stars after 3464 reviews
SushiSjoerd